Namol - Fizioterapie - Kinetoterapie -Masaj - Nutritie - Magazin naturist

Produse naturiste

Centrul Preoteasa ofera Consiliere Nutritie in diverse afectiuni,recomandand  suplimente nutritive foarte eficiente. Comenzi -https://dananca.mylifepharm.com sau mobil 0744530477

 Laminine    

Ce este Suplimentul de Laminină?

Laminina este un puternic supliment natural cu valoare si calitati nutritionale de neegalat,singura sursă naturală de factor de creștere a fibroblastelor sau FGF. Rolul FGF este de a „reprograma” celulele stem din corpul unui adult astfel incat sa poata incepe repararea zonelor afectate in corpul tau.

Acest proces permite o reparație și o vindecare mai ușoară a țesuturilor, astfel încât organismul se recuperează mai rapid dintr-o gamă largă de probleme .

Este un fapt cunoscut  in comunitatea medicala, ca celulele stem din propriul tau corp ajuta la recuperarea  organismului in cazul unor afectiuni minore sau majore.

 Laminina este extrasă din oul de gaina fertilizat.

Numele suplimentului este derivat din laminina – proteine ​​care au o greutate moleculară ridicată. Lamininii joacă un rol incredibil de important în corpul uman – ei pun bazele lamei bazale – rețeaua de proteine ​​care stimulează stabilirea țesuturilor și a organelor.

Combinația dintre Factorul de creștere a fibroblastelor și proteinele esențiale este cea mai distinctivă caracteristică a Lamininei.

„Factorul de creștere a fibroblastelor trimite semnale, indicând faptul că celulele stem și aminoacizii trebuie să fie utilizați pentru regenerarea țesuturilor sau a organelor afectate.”

Suplimentul este 100% natural. Oferă organismului aminoacizi esențiali, minerale și alte substanțe nutritive care joacă un rol în sănătatea umană. Formula este îmbogățită în continuare prin adăugarea de antioxidanți care protejează celulele împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi. Astfel, Laminina oferă corpului tot ce are nevoie pentru a menține sistemele funcționând corect și pentru a repara țesuturile deteriorate.

Laminina are puterea de a încetini procesul de îmbătrânire prin stimularea regenerării celulare.

Mulți oameni care au luat Laminine confirmă că administrarea regulată a suplimentului va stimula vindecarea într-o perioadă relativ scurtă de timp .

Pe lângă capacitatea de a repara celulele, Laminina poate oferi un plus de energie și rezistență.

Extractul care se află în inima Lamininei a fost descoperit și dezvoltat de medicii din Canada și Norvegia. Acești cercetători căutau un remediu natural pentru cancer și așa au dat  peste extractul fertilizat de păsări avicole.

Există cazuri de recuperare a persoanelor de la hipertensiune arterială, probleme de rinichi, probleme nervoase și deficiențe ale enzimelor hepatice, prin inițierea unui program Laminine.

Cele mai bune rezultate au fost observate când Laminina a fost utilizată ca opțiune de înlocuire a produselor farmaceutice sub supraveghere medicală.

Laminina reface celulele intregului organism

Laminina conține factorul de creștere a fibroblastelor și toate cele 22 de aminoacizi care ajută la procesul de reparare a țesuturilor și a organelor.

„FGF direcționează celulele stem și aminoacizii către locurile unde acestea sunt necesare cel mai mult, încetinind semnele de îmbătrânire prin furnizarea ingredientelor brute necesare pentru a promova creșterea și repararea”.

Laminina-efecte anti-depresive

Depresia este o condiție complexă. Producția de hormoni și nivelurile scăzute ale serotoninei ar putea avea un impact asupra dispoziției, sentimentelor de anxietate și stresului. Compoziția Lamininei este mărită de prezența lizinei, un  puternic  anti-depresiv și un aminoacid care îmbunătățește dispoziția.

„Studiile clinice și diferitele recenzii privind suplimentul de Laminină arată că Laminina are calități anti-depresive.”

 Laminina vă reconstruiește sistemul cardiovascular

Ca precursor al oxidului nitric, arginina găsită în Laminin joacă un rol major în sănătatea cardiovasculară și o serie de alte procese fiziologice. Oxidul de azot este unul dintre cheile pentru imbunatatirea circulatiei si a fluxului de sange catre toate partile corpului .

„Îmbunătățirea circulației are un impact pozitiv asupra funcțiilor de reproducere, determinând libidoul mai înalt .

În cele din urmă, oxidul de azot este conectat la producerea de hormon de creștere. Pe măsură ce îmbătrânim, cantitatea de hormon de creștere din organismul uman scade. Hormonul de creștere este considerat izvorul tinereții de către mulți, deoarece încetinește procesul de îmbătrânire, menține greutatea corporală sănătoasă, accelerează arderea grăsimilor și menține pielea frumoasă și elastică.

Laminina promovează niveluri mai ridicate de energie și rezistență

Laminina este o excelentă sursă naturală de leucină și izoleucină. Acești aminoacizi sunt utilizați într-o serie de procese fiziologice, incluzând producerea de energie în interiorul corpului.

Laminina mărește dramatic nivelul de energie, permițându-vă să funcționați corect.Împreună cu capacitatea sa de a crește puterea și energia fizică, Laminina va crește puterea creierului și va spori vigilența mentală.

 Îmbunătățirea somnului  de catre Laminină

Laminina poate fi utilizată pentru a regla producerea de cortizol. Acest efect are un impact pozitiv asupra capacității de a dormi.

„Nu numai că provoacă o stare de relaxare, dar îmbunătățește semnificativ ciclul somnului.

O reducere a nivelului de cortizol va duce la o relaxare imediată. Persoanele care suferă de stres cronic și insomnie au descoperit că acest lucru are un efect remarcabil asupra abilității de a cădea și de a rămâne adormit.

Laminina și reducerea stresului

Laminina este excelentă pentru controlul nivelurilor de serotonină. Serotonina este numită adesea hormonul fericirii din cauza modului în care influențează creierul uman. Serotonina este un neurotransmițător care are un impact asupra abilităților noastre de învățare, starea de spirit, nivelurile de concentrare și chiar și tiparele de somn.

Laminina ajută la controlul anxietății

Acest efect benefic este cauzat de un aminoacid important inclus în compoziția sa – lizina. Lizina derivă atât din proteinele vegetale, cât și din PESE, maximizând cantitățile sale și obținând beneficii uimitoare împotriva stresului.

Laminina promovează recuperarea mai rapidă după sesiuni intense de antrenament

Laminina este un supliment perfect pentru persoanele active și entuziaștii de antrenament. Persoanele care iau Laminine raportează o scădere a timpului de recuperare necesar între antrenamente, făcând posibilă încheierea unor sesiuni mai dificile, fără a obosi.

Memorie mai puternică, mai multă atenție mentală atunci când se utilizează Laminină

Aminoacizii și FGF din Laminină vindecă celulele din creier care ar fi putut fi deteriorate.Există unele dovezi că FGF ar putea fi utilizat în tratamentul unei game largi de afecțiuni precum schizofrenie și chiar autism.

Laminina și efectul puternic de detoxifiere

Formula de Laminină conține niște antioxidanți cu adevărat puternici și aceștia pot ajuta organismul să scape de toxine.Conține cisteină, un aminoacid care este un precursor al unuia dintre cei mai puternici antioxidanți – glutationul.

Antioxidanții protejează celulele împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi și, prin aceasta, pot încetini procesul de îmbătrânire celulară.

Acest mecanism afectează detoxifierea naturală și poate, de asemenea, încetini apariția semnelor comune de îmbătrânire.

Laminina- păr mai puternic

Laminina este o sursă de glicină, o proteină marină care are capacitatea  de a încetini procesul de îmbătrânire. Glicina joacă un rol în producția de colagen. Colagenul este esențial pentru menținerea rezistenței și elasticității pielii.

Laminina poate întări părul, poate reduce fragilitatea și poate da o strălucire frumoasă. L-cisteina joaca un rol in prevenirea caderii parului, iar arginina regleaza ciclul parului

Laminina are efecte pozitive asupra libidoului masculin și feminin

Laminina conține mai mulți aminoacizi care sunt precursori ai oxidului nitric, arginina fiind cea mai importantă.

Oxidul nitric joacă un rol în diferite procese fiziologice. Îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra libidoului, precum și asupra senzațiilor experimentate în timpul intimității.

Un studiu clinic efectuat în Norvegia, Laminina poate avea un impact extrem de pozitiv asupra libidoului masculin.

Laminina menține niveluri sănătoase de colesterol

Lecitina este o substanță foarte importantă care joacă un rol în controlul nivelului de colesterol. Lecitina se găsește în corpul uman și concentrată în principal în creier.Aceasta funcționează ca un emulgator de grăsime și ca atare, descompune colesterolul. Ouăle sunt o sursă nutrițională minunată de lecitină și la fel este și Laminina

Un tratament pentru dezechilibrele hormonale

Multe sisteme din corpul uman depind de hormoni pentru a funcționa corect. Un dezechilibru hormonal poate contribui cu ușurință la probleme medicale grave.

Laminina poate fi utilizată pentru a regla producerea hormonilor suprarenali. Având cantități suficiente și sănătoase din aceste hormoni vitali, corpul uman este capabil să-și îmbunătățească funcția vasculară și răspunsul imun. În plus, reglarea hormonală va contribui la sănătatea pielii, a tractului gastro-intestinal și a sistemului nervos.

Unele cercetări sugerează că Laminina poate fi, de asemenea, utilizată pentru a regla și stimula producția de testosteron la bărbați.

Ingredientele de laminină vor suprima, de asemenea, producția de cortizol. Cortizolul este denumit în mod obișnuit hormonul de stres. Cortizolul este asociat cu multe dintre efectele negative ale stresului și anxietății asupra sănătății. Reducerea producției de cortizol sporește relaxarea, îmbunătățește ciclul somnului și chiar facilitează menținerea greutății sănătoase.

Beneficii  Laminine

-scade nivelul de stres, reduce stresul cronic,

-ajută persoanele cu nivel scăzut de serotonină,

-depresie, distonie neurovegetativă

-îmbunătăţeşte somnul şi starea emoţională;

-ajută la prelucrarea colagenului pentru o piele sănătoasă;

-scade semnele de bătrâneţe;

-îmbunătăţeşte memoria, concentraţia, atenţia şi gândirea;

-stimulează testosteronul;

-ameliorează/înlătură durerile;

-susţine eforturile sportive, creşte puterea fizică;

-accelerează restabilirea sistemului muscular după efortul fizic, îmbunătăţeşte tonificarea musculară;

-măreşte energia şi buna dispoziţie;

-ajută la arderea grăsimilor în organism;

-creşte potenţa la bărbaţi şi libidoul la femei;

-previne obezitatea şi ajută la reducerea kilogramelor;

-ajută copiii la creştere şi dezvoltare;

-previne îmbolnăvirea sistemului nervos;

-susţine organismul în etapa postoperatorie;

-ajută femeile gravide, previne pericolul de avortare, de întrerupere a sarcinii premature;

-restabileşte componentele capilare înainte şi după infarct;

-previne şi ajută persoanele cu diabet zaharat;

-oncoprotector, luptă împotriva tumorilor, cancerului;

-protecţie antioxidantă, îmbunătăţeşte sistemul imunitar;

-ajută în cazul discopatiei şi a herniei.

Cele 4 directii de tratament-

-Laminine+Digestive-refacere celulara a aparatului digestive

-Laminine+Omega-refacere  aparat cardiovascular,pulmonar,renal,genital,

                                tegumentar,neuronal,oftalmologic

-Laminine+Immune-boli autoimune,tumori,cancer,cresterea imunitatii

-Laminine+Lapiderm Apex-pentru regenerare tegumentara,

cicatrici,vergeturi,riduri,acnee,cuperoza,dermatite,psoriazis

                                Respecta-ti sanatatea!     Respecta-ti viata!

 

 

 

premium wordpress themes hidroizolatii tulcea realizare site web mobilier scolar editura gunivas case din lemn hidroizolatii cauciuc lichid hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madridrealizare site web montaj tapet
hotel barlad
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran transport persoane romania germania premium wordpress themes Epilare cu ceara Iasi usi de garaj Calarasi creare magazin online promovare site traduceri autorizate Iasi creare magazin online cazare eforie nord